Největší LED televize nese značku Sharp

25.10.2011 11:11

Sharp představil největší LED LCD televizor na světě, 80palcový AQUOS LC-80LE632U. Tato nová chytrá televize má Full HD rozlišení (1080p), je vybavena vestavěnou Wi-Fi a přístupem k aplikacím, jako jsou Netflix, CinemaNow a VUDU, stejně jako k exkluzivní on-line servisní podpoře AQUOS Advantage Live.

Nová LED LCD televize Sharp AQUOS

Nová LED LCD televize Sharp AQUOS


„Naše 80palcová televize AQUOS nabízí pro maximální televizní zážitek více než dvojnásobně větší plochu obrazovky než 55palcová televize,“ říká John Herrington, prezident americké společnosti Sharp Electronics Marketing.

„Na trhu se ji v tuto chvíli opravdu nic nevyrovná. Spotřebitelé chtějí ploché televizory s většími obrazovkami pro intenzívnější divácký prožitek a to je přesně to, co zde Sharp nabízí,“ pokračuje Herrington.

80palcový AQUOS LED LCDTV nabízí vynikající kvalitu obrazu a elegantní design. Systém plného LED podsvícení zajišťuje jednolité podání barev a jasu po celé ploše obrazovky, včetně rohů a okrajů. Současně nabízí neuvěřitelný dynamický kontrastní poměr 6 000 000:1.

LC-80LE632U také využívá 120Hz technologii pro zobrazení rychlých scén bez rozmazání obrazu. Díky neuvěřitelné tenkosti menší než 4 palce je nový 80“ AQUOS stylovou náhradou za televize se zpětnou projekcí se srovnatelnou velikostí obrazovky, které mají tloušťku téměř 60 centimetrů.

Pomocí on-line zákaznického servisu AQUOS Advantage LIVE se mohou specialisté firmy Sharp vzdáleně připojit k televizi přes internet a pomoci s jejím nastavením, řešit nejrůznější problémy a optimalizovat kvalitu obrazu.

LC-80LE632U je nejnovějším důkazem praktické realizace cílů společnosti Sharp nabízet velké televizní obrazovky, které budou vyhovovat všem požadavkům a finančním nárokům. Je to top model nabídky velkoformátových televizí firmy Sharp pro rok 2011 a bude následován představením pětice 70palcových a deseti modelů 60palcových televizí AQUOS.

Podrobnosti o televizi AQUOS LC-80LE632U:

• 80 palců – více než dvakrát větší plocha obrazovky než u 55palcové televize;
• Chytrá televize nabízející Netflix, CinemaNow a VUDU streamovaná videa, vlastní internetový obsah a zákaznickou podporu prostřednictvím vestavěné Wi-Fi;
• AQUOS Advantage Live – prémiový balíček servisních služeb, který specialistům firmy Sharp umožní vzdáleně přes internet pomáhat zákazníkům v pohodlí jejich domova s instalací a nastavením jejich televizí;
• Full HD 1080p X-Gen LCD panel s 10bitovým zpracováním obrazu a vylepšenou technologií řízení pixelů minimalizuje světelné ztráty a nabízí širší otvory pro průchod většího množství světla;
• Vyper Drive – herní režim eliminuje rozpoznatelné zpoždění obrazu z herních konzolí na televizní obrazovce;
• Dva USB vstupy umožňující sledování videa ve vysokém rozlišení, poslouchání hudby a prohlížení digitálních fotografií na obrazovce televizoru, 120Hz technologie pro zlepšení kvality rychlých filmových scén a sportovních přenosů

Zpět