Blu-ray Pioneer BDP-LX54

28.10.2011 17:54

Představení prvního 3D BD přehrávače Pioneer na trhu je mimořádnou událostí, BDP-LX54 kombinuje schopnost 3D zobrazení s vyspělými síťovými funkcemi, mimořádným audio výkonem a ovládáním pomocí iPod/iPhone.

Připojte jej do kompatibilního 3D receiveru a obazovky a užívejte si mimořádného 3D zážitku díky schopnopsti zobrazení 24snímků za vteřinu při plném 1080p rozlišení.

Zpět

Další vlastnosti

Užívat si samozřejmě můžete také svá DVD, BDP-LX54 provede přepočet z původních 576 řádků na potřebných 1080p pro zobrazení na vaší FHD TV, zároveň můžete přehrávat CD, USB a nebo po LAN posílat filmy či hudbu v populárních kompresních formátech.

Pomocí LAN (dostupný je také bezdrátový adaptér) nabízí BDP-LX54 přístup k síťovým funkcím jako BD-Live(vyžaduje připojení USB paměti) pro odemknutí bonusových materiálů a sledování YouTube. Také ke sledování nabídky UPC.

Můžete také přehrávat hudbu, video a fotky z počítače nebo network media serveru připojených do stejné LAN a využívat možnost přehrávání síťového obsahu (síťové přehrávání vyžaduje upgrade firmware.